A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Orvosi fülbelövés

Új szolgáltatás! Az orvosi fülbelövés előnyei

A babák fülbelövésére sok éve sikeresen alkalmazott, professzionális, Blomdahl orvosi fülbelövő készülékkel történik a fülbelövés.

Fülbevalóink orvosi plastic vagy arany/ezüst titán anyagból készültek, anti-allergén, nikkelmentes anyagból, melyet a szervezet tökéletesen be tud fogadni. Még az aranyra és egyéb fémekre érzékenyek is viselhetik! Azok az allergiában szenvedő emberek, akik kipróbálták ékszereinket, azt tapasztalták, hogy hosszú idők óta először, végre problémamentesen tudnak fülbevalót viselni.

A fülbevalók nem igényelnek forgatást, a belövést követően maguktól megmozdulnak!

Az ékszerek egyenként, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el és egy sterilizációs eljáráson mennek keresztül, a fülbelövés során nem érünk a fülbevalókhoz, így módszerünk 100% sterilitást biztosít!

A fülbevalók hátulja pillangós-patentos végű, melynek köszönhetően nem nyomja a baba fülét alváskor, lezárja a szárat, hogy ne szúrja a gyermek fejét, fülét. A szár végén tehát nincs éles pont, a vég teljesen bekapszulázza azt.  Nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, így a gyógyulási folyamat felgyorsul. Nagyon könnyű, így nem húzza hátra a fülbevalót.

A belövéshez használt ékszerek mindegyike SWAROVSKI kristállyal/gyöngyökkel díszített! A tizenkét kristálylap drágakövekhez és gyémántokhoz hasonlóan tükrözi és töri meg a fényt.

A fülbelövést követően a fül nem vérzik, nem gennyesedik!

Már újszülött kortól elvégezhető! Speciális méretű kis pisztolyunk is van, mely segítségével- tapasztalatunk szerint- nagyon kicsi fülű babák füléhez könnyen hozzá tudunk férni!

Ha azt akarod, hogy a babád füle ne gyulladjon be***,  szinte fájdalommentes*, gyors és kíméletes fülbelövést szeretnél a gyermekednek,el szeretnétek kerülni a fémallergia kialakulását**, válassz minket! 


*Az érzékenység egyénenként eltérő lehet.
**A füllyukasztás önmagában nem okoz nikkelallergiát. Bizonyos fülbevalók anyaga az, amely nikkelallergiát okozhat.A lyukasztás, ha nem megfelelő anyagokból készült ékszerrel történik, az allergia kialakulásának esélyét megnöveli.

***A fül teljes gyógyulásához a helyes ápolás természetesen elengedhetetlen.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu